Lucid Rüya Forumu
Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi Popupm
Lucid Rüya Forumu
Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi Popupm
Lucid Rüya Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lucid Rüyalar - Lucid Rüyalar Görme Taktikleri - Lucid Rüyalar Teknikleri - Lucid Rüyalar Mp3leri - Telkinli Mp3 Ler - Mp3 Telkinleri - Hipnoz Mp3leri - Oto Hipnoz - Ruyalar Alemi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi

2 posters
YazarMesaj
LucideR
Admin
LucideR

Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi Empty
MesajKonu: Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi   Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi Icon_minitimeCuma Ağus. 13, 2010 9:43 pm

Merhaba Arkadaşlar Lucid Olmak İsteyipte Olamayan Arkadaşımız İçin Bir Yöntem Geliştirdik Bu Yöntem Çok Kolay Herhangi Bir Saatte Yatın 12 - 1 - 2 - Farketmez 5 Saat Uyuyun Ve Saatinizin Zilini 5 Saat Sonrasına Ayarlayınki 5 Saat Sonra Uyanasınız.
Uyandıktan Sonra 1 Saat Pc Başında Ve Ya Evin İçinde Dolaşın Zaman Geçirin 1 Saat Bittikten Sonra Tek Yatagınıza Geçin.
"Sırt Üstü Uzanın" Ve Yatın Ruyanızda Lucid Olacaksının Bundan Emin Olun Lucid Olacaksınız Size Garanti Veriyoruz Ama Bu Birkaç Demene İle Olmıyabilir Beyniniz Bu Duruma Alışana Kadar Bunu Yapın Ve Unutmayın Ruyalarınızı Hatırlamanız Gerekmektedir Yoksa Lucid Olmazsını Yani Ben Ruya Görmüyorum Diyenler Bu İşi Yapamaz

Bunun İçin Size Önerecegimiz Tek Yöntem Vardır Ruya Görmeyip Hatırlamayanlar İçin B12 Vitamin Hapı Alın Ve Hergün Yatmadan 30 Dakika Önce İçin Unutmayın Bu Çok Yararlıdır...
https://lucidruya.hareketforum.net
paRad0x

Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi   Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi Icon_minitimeSalı Şub. 12, 2013 3:33 pm

ben pek uyuya nbirisi değilm 3. 3.5 saat uyuyorm mp3 varmı telkin pm3

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lucid Olduktan Sonra Lucid Ruya Kullanımı
» Lücid Ruya Nedir
» Lucid Ruya Teknigi 2
» Lucid Ruya Rehberi 2
» Ruya Görüpte Unutanlar İçin