Lucid Rüya Forumu
Lucid Ruya Teknigi 2 Popupm
Lucid Rüya Forumu
Lucid Ruya Teknigi 2 Popupm
Lucid Rüya Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lucid Rüyalar - Lucid Rüyalar Görme Taktikleri - Lucid Rüyalar Teknikleri - Lucid Rüyalar Mp3leri - Telkinli Mp3 Ler - Mp3 Telkinleri - Hipnoz Mp3leri - Oto Hipnoz - Ruyalar Alemi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Lucid Ruya Teknigi 2

3 posters
YazarMesaj
LucideR
Admin
LucideR

Lucid Ruya Teknigi 2 Empty
MesajKonu: Lucid Ruya Teknigi 2   Lucid Ruya Teknigi 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 7:14 pm

Merhaba Arkadaşlar Önemli Olan Bir Lucid Ruya Teknigimiz Daha Var

Önce Kendinize Bir Renk Seçiceksiniz Bu Renk Farketmez Siyah Beyaz Kırmızı Sarı Farketmez
Seçtikten Sonra Günlük Yaşamınızda Nezaman O Rengi Görseniz Kendinize Ben Ruyadamıyım Diye Soracaksınız Bu Soruyu Kendnize Hep Sorum Ve Test Yapın 3 Veya 4 Hafta Sonra Beyniniz Bu Rengi Gördükten Sonra Otomatikmen Siz Kendinize Soracaksınız Bu İşlem Ruyadada Kendini Gösterecektir
Ruyada Seçtiginiz Rengi Gördügünüzde Kendi Kendinize Soracaksınız Ve Ruyada Oldugunuzu Anlıyacaksınız
Bu Teknik Çok Kullanılmayan Ama En Etkili 2.Teknik Olarak Görülen Bir Tekniktir.

Not: Bu Teknik Ruyaları Net Ve Sık Gören Arkadaşlar İçin Daha Etkili Yöntemdir.
https://lucidruya.hareketforum.net
paRad0x

MesajKonu: Geri: Lucid Ruya Teknigi 2   Lucid Ruya Teknigi 2 Icon_minitimeSalı Şub. 12, 2013 3:35 pm

güzel yöntem bunu deneyelim ben 3 -4 yıl oncesındede bu konularla ılgılenıyordum ama pe kdegil
ekrem16

MesajKonu: Geri: Lucid Ruya Teknigi 2   Lucid Ruya Teknigi 2 Icon_minitimeSalı Mart 26, 2013 8:02 pm

Bende bu tekniği kullanıyorum.totemimde var elim içinde parmağımı geçirmeğide deiyorum

Lucid Ruya Teknigi 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lucid Olduktan Sonra Lucid Ruya Kullanımı
» Lucid Ruya Rehberi 2
» Lücid Ruya Nedir
» Lucid Ruya İçin Mp3 Ses Dalgası
» Ruya Görüpte Unutanlar İçin